Yardenhuis van Rijswijk beste crematorium

Foto: Yardenhuis

Uitvaartorganisatie Yarden reikte op 19 maart voor de zesde keer de Star Award uit aan het beste yardenhuis van Nederland. Het yardenhuis van Rijswijk sleepte daarbij de hoofdprijs in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, klanttevredenheid en professionaliteit. Het yardenhuis Zevenberg uit Fluitenberg ontving de tweede prijs.

Topprestatie

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste yardenhuis van Nederland mag noemen. “Beide locaties komen in aanmerking voor deze titel en leveren iedere dag weer topprestaties om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ze dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen. Met hun teams zorgen zij dat op hoog niveau aan de verwachtingen wordt voldaan. Ik ben dan ook ontzettend trots”, aldus Sabrina Franken.

Teamwork
Het yardenhuis van Rijswijk scoort hoog als het gaat om klantbeleving en klanttevredenheid. De medewerkers werken vol trots en gaan voor de volle 100% voor klanttevredenheid. Dat kun je zien, horen en voelen als je op locatie bent. Locatiemanager Jans Springer is trots op haar team: “Het winnen van de Star Award bevestigt het succes van het team en de weg die we gaan. Elke dag opnieuw ontvangen we onze klanten gastvrij en op professionele wijze en bieden we een helpende hand in het meedenken en realiseren van alle uitvaartwensen. Dit doen we met plezier, goede onderlinge samenwerking en met name een grote betrokkenheid.”

Klanttevredenheid op één

Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.