Burendag in Wassenaar

Foto: Trébol producties

Gisteren werd ook in Wassenaar Burendag gevierd. In het Polanencentrum en in Ontmoetingscentrum De Oosthof in Wassenaar spanden buurtbewoners zich gezamenlijk in voor hun omgeving.

In het Polanencentrum werd vandaag door de buurtbewoners hard gewerkt aan het onderhoud van de tuin. De tuin was verwilderd geraakt, doordat de gemeente nog niet duidelijk voor ogen heeft wat de toekomst voor het perceel, waar het wijkcentrum op staat, gaat worden. Intussen was er dan ook geen onderhoud aan de tuin gepleegd en hebben de buren zich er op deze dag gezamenlijk hard voor gemaakt om de tuin weer toonbaar maken. Wethouder Inge Zweerts de Jong gaf ook hier acte de présence en verraste ook hier de ijverige buren met een taart.
Aan het einde van de middag had het bestuur een high tea georganiseerd voor allen, die zich zo intensief hadden ingezet. Voorzitter Ageeth van Zadel hoopt, dat de gemeente zich ook nu zelf heeft kunnen overtuigen van het enthousiasme voor de wijkvereniging en met een goed plan zal komen om het Polanencentrum, wellicht in een iets andere vorm, te laten voortbestaan.

Buurtcentrum De Oosthof

Wethouder Inge Zweerts de Jong verrast buurtbewoners met een taart.

Het weer werkte niet echt mee toen de bijeenkomst van de burendag werd geopend. Maar het enthousiasme was er niet minder om in de grote tent, die was opgezet. Wethouder Inge Zweerts de Jong opende de burendag en verraste iedereen met een heerlijke taart. Ook het darts gooien en de stand met heerlijke hapjes en drankjes vond gretig aftrek.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Trébol producties