Help jij Haaglanden helpen?

Foto: GGD Haaglanden

Ambulancezorg GGD Haaglanden en de Geneeskundige Meldkamer Haagland zijn op zoek naar extra vakmensen. Vanaf dinsdag 29 januari 2019 start daarom de campagne ‘Help jij Haaglanden helpen?’, een campagne ter ondersteuning van de werving van nieuwe collega’s.

Om de campagne extra kracht bij te zetten rijdt een maand lang een promotietram van de HTM door Den Haag, Rijswijk en Delft. De tram heeft weg van een ambulance en roept reizigers en voorbijgangers op voor dit mooie werk in een bijzondere regio te kijken op www.helptaltijd.n/vacatures.

Op 29 januari van 16.00 tot 17.00u maakt de ‘ambulancetram’ een eerste rit in Den Haag. Iedereen, die ge├»nteresseerd is in de campagne en het werk van de ambulance en meldkamer, is welkom om mee te rijden. In de tram vertellen medewerkers graag meer over het werk. Burgemeester Pauline Krikke rijdt ook mee om zo het belang van de campagne te onderstrepen.

Ge├»nteresseerden zijn welkom op 29 januari om 16.00 uur bij de tramphalte Kalvermarkt-Stadhuis (richting Centraal Station). Om 16.10 uur stopt de “ambulancetram” bij de halte en kan iedereen instappen.