Kennismaken met de gehandicaptenzorg in activiteitencentrum Sparring

Foto: Gemiva-SVG groep

Wie interesse heeft in de gehandicaptenzorg kan donderdag 14 maart in activiteitencentrum Sparring terecht voor een kijkje achter de schermen. Mensen met een lichamelijke handicap of niet-aangeboren hersenletsel geven uitleg over hun beperking. Ook kunnen bezoekers met een oefening zelf ervaren hoe het is om een beperking te hebben. De open ochtend vindt plaats vanwege de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Je vindt Sparring aan de Leyweg 1452 in Den Haag. 

Sparring is één van de 14 locaties van de Gemiva-SVG Groep in de regio Haaglanden. De open ochtend is interessant voor iedereen die op zoek is naar een baan, stageplek of vrijwilligerswerk bij Gemiva. Ook leerlingen en studenten die zich oriënteren voor een beroepskeuze of zorgrichting kunnen de mogelijkheden van de Gemiva-SVG Groep ontdekken. Wanneer je gewoon wilt kennismaken met de gehandicaptenzorg, ben je ook van harte welkom.

Wanneer en waar?

Donderdag 14 maart

10.00 – 12.00 uur

Leyweg 1452 Den Haag

Graag even aanmelden bij [email protected].

Gemiva-SVG Groep

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties. We dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Veel zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander. In het hele land worden er volop evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in de sector.