N44 drie weekenden afgesloten voor autoverkeer

Foto: Pixabay

Binnenkort start Rijkswaterstaat met werkzaamheden aan de N44. Tijdens drie weekenden wordt er nieuw asfalt gelegd en worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd. In verband met deze wegwerkzaamheden is de N44 (Rijksstraatweg in Wassenaar) en een deel van de A44 de volgende drie weekenden in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer:

  1. vrijdag 13 september 21.00 uur tot maandag 16 september 5.00 uur
  2. vrijdag 18 oktober 21.00 uur tot maandag 21 oktober 5.00 uur
  3. vrijdag 1 november 21.00 uur tot maandag 4 november 5.00 uur

De afgesloten weg betreft het gedeelte van de A44/N44 tussen de afslag bij Leiden en de N14 (Landscheidingsweg) bij Den Haag. Rijkswaterstaat plaatst hiervoor borden met omleidingsroutes.

Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk, maar zorgen onvermijdelijk voor extra overlast. Tijdens de afsluitingen zal het verkeer voor extra drukte zorgen binnen het centrum en de woonwijken en zal het verkeer op de uitvalswegen kunnen opstropen. Mocht u tijdens deze weekenden de weg opgaan, houd dan rekening met vertragingen. Neem als het even kan een ander vervoermiddel als u alleen binnen Wassenaar reist. Bijvoorbeeld de fiets.

Rijkswaterstaat is opdrachtgever voor deze werkzaamheden, op de website www.vanAnaarBeter.nl vindt u informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Ligt uw woning aan deze omleidingsroute, dan zult u waarschijnlijk meer last van vertragingen hebben.