Afsluiting Yakult Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

Foto: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Afgelopen donderdag heeft een groep van 5 enthousiaste startende hardlopers het beoogde doel behaald om 25 minuten onafgebroken te kunnen hardlopen.

Onder deskundige begeleiding van een hardlooptrainer van Loopgroep de Wassenaarse Slag is in 7 weken tijd getraind met als doel 25 minuten onafgebroken te hardlopen. In samenwerking met Yakult Start to Run biedt de Loopgroep de Wassenaarse Slag deze cursus aan speciaal voor beginnende hardlopers.

Wat velen 2 maanden geleden nog voor onmogelijk hielden en van start ging met een eerste training in de stromende regen, is donderdag bezegeld met een welverdiende medaille.

Wil je ook kennis maken met hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag en wil je binnen 7 weken het doel van 25 minuten onafgebroken hardlopen halen? Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie. De cursus begint op donderdag 23 mei 2019.

Wil je meedoen met onze loopgroep? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag ( www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar [email protected] om een afspraak te maken om een keer mee te doen.