Afsluiting van beginnerscursus hardlopen

Foto: Loopgroep De Wassenaarse Slag

Afgelopen donderdag 24 oktober heeft een groep enthousiaste startende hardlopers het doel gehaald om 25 minuten onafgebroken te kunnen hardlopen. 

In samenwerking met Yakult Start to Run geeft Loopgroep de Wassenaarse Slag deze cursus speciaal aan beginnende hardlopers. Onder deskundige begeleiding van hardlooptrainer Pim Aerts van Loopgroep de Wassenaarse Slag is in 7 weken tijd hard getraind. En wat vele 2 maanden geleden nog voor onmogelijk hielden is alle deelnemers gelukt!  

Wil je ook kennis maken met hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag en wil je binnen 7 weken het doel van 25 minuten onafgebroken hardlopen halen? Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en meld je aan. De cursus begint op dinsdag 4 februari 2020. Op 28 januari 2020 kan je ook eerst een gratis proeftraining doen. 

Ben je een gevorderde loper en wil je samen met andere lopers hardlopen onder leiding van gediplomeerde trainers? Heb je een doel met hardlopen en ben je op zoek naar deskundige ondersteuning? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag ( www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar [email protected] om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.