UPDATE | Avondvierdaagse AFGELAST

Foto: Avondvierdaagse Wassenaar

De Avondvierdaagse gaat vanavond door niet door. Vanmiddag om 16.30u heeft de organisatie van de Avondvierdaagse in Wassenaar besloten om de Avondvierdaagse voor vanavond af te lasten.

De organisatie schrijft op haar Facebookpagina dat het geen enkel risico wil nemen en daarom heeft besloten de eerste dag van de avondvierdaagse niet door te laten gaan.

Het KNMI verwacht onweer, windstoten en mogelijk hagel en heeft in Zuid-Holland vanaf 15.00 uur code oranje afgegeven. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien met plaatselijk zeer veel regen (50 mm/u) met wateroverlast tot gevolg. Ook is er zeer lokaal kans op zware windstoten van 75 km/u en grote hagelstenen van circa 2 cm. Dit zal gepaard gaan met gevaar voor blikseminslag. Het KNMI adviseert maatregelen te treffen om schade of letsel te voorkomen. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen.

De organisatie hoopt morgenavond iedereen te verwelkomen bij de start van de Avondvierdaagse. Check de Facebook-pagina van de Avondvierdaagse voor alle details.